Tort cu frișcă și căpșuni

Prăjitură cu căpșuni, limonadă și cremă de brânză
25 iunie 2019
Brownie cu cireșe
30 iunie 2019

Cum se face:


Încinge cuptorul la 190 de grade.
Unge o formă cu diametrul de 20 cm.
Bate energic, untul cu zahărul și esența de vanilie.
Adaugă ouăle, pe rând, apoi făina și Praful de copt.
Coace 20 min.
Fă o limonadă din sucul celor 2 lămâi, coaja rasă fin și miere.
Pastrează 1 lingură de limonadă.
Însiropează blatul cu limonadă.
Adaugă deasupra smântână bătută cu 2 linguri de zahăr pudră și 1 linguriță de limonadă.
Taie căpșunile și amestecă-le cu gemul și 1 linguriță de limonadă.
Pune fructele peste smântâna bătută și decorează cu câteva căpșuni.