Brioșe cu ciocolată și fructe de pădure

Prăjitură cu afine
22 iulie 2019
Cheescake cu afine
27 iulie 2019

Cum se face:


Încinge cuptorul la 190 grade.
Amestecă uleiul, zahărul și laptele.
Adaugă ouăle și esența de rom.
Omogenizează și adaugă smântâna.
Într-un alt bol, amestecă făina, sarea, cacao, praful de copt. Omogenizează apoi ingredientele uscate cu cele umede.
Adaugă și 3 sferutiri din cantitatea de ciocolată tăiată cât mai mărunt.
Pune compoziția în forme de brioșe și mai presară deasupra fiecărie brioșe câteva bucățele de ciocolată. Coace cca. 20 de minute.
Pentru cremă, încălzește smântâna pentru frișcă apoi toarn-o peste ciocolată și omogenizează. Adaugă esența de rom.
Pune câte 1-2 linguri de cremă peste fiecare brioșă, decorează cu sos de ciocolată și fructe de pădure.