Cele mai noi rețete Unirea

Vrei să vezi și alte rețete? Arată toate rețetele
22 mai 2020

Chec cu zmeură și lămâie

14 mai 2020

Chec cu banane și ciocolată

14 mai 2020

Căpșuni cu sos de cheesecake

8 mai 2020

Cheesecake cu căpșuni

1 mai 2020

Pandișpan cu căpșuni

5 aprilie 2020

Tort cu cremă de mascarpone și căpșuni

PRODUSE UNIREA

Descopera Produsele Unirea


Indiferent ca te consideri deja o experta a prajiturilor sau esti abia la inceput, Unirea iti ofera produse care te vor ajuta sa ii surprinzi pe cei dragi cu cele mai delicioase deserturi.


Ingrediente pentru Prajituri


Secretele Unirea

  • Folosiți întotdeauna ouăle la temperatura camerei dacă vreți să obțineți checuri și blaturi de tort cu volum bun și textură uniformă.
  • Dacă adăaugați la prepararea bezelelor nuci, alune sau alte produse asemănătoare care conțin și grăsime, bezelele iși vor pierde parțial la coacere stabilitatea și forma bine definită.
  • Nu puneți sarea direct peste drojdie. Aceasta își va pierde puterea de fermentare și veți pierde din volum.
  • Prăjitura se taie foarte bine şi devine mai gustoasă, dacă o ţineţi la rece câteva ore.
    Unirea