Cheesecake cu căpșuni

Pandișpan cu căpșuni
1 mai 2020
Căpșuni cu sos de cheesecake
14 mai 2020

Cum se face:


Mărunțește biscuiții și amestecă-i cu margarina Unirea Original.
Pune compoziția într-o tavă cu diametrul de 22 cm, tapetată cu hârtie de copt.
Pune tava la frigider 45 de minute.
Spală și taie căpșunile în jumătăți.
Pune căpșunile și sucul de lămâie într-un blender și transformă-le în piure.
Strecoară piureul de căpșuni printr-o sită.
Într-un bol, mixează crema de brânză cu zahărul pudră, 2 minute, la viteză medie.
Adaugă smântâna pentru frișcă, esența de vanilie și mixează încă 3-5 minute, la viteză mare.
Separat, mixează brânza mascarpone 2-3 minute.
Adaugă 3-4 linguri din prima compoziție peste brânza mascarpone și omogenizează.
Adaugă piureul de căpșuni și restul compoziției cu frișcă. Omogenizează ușor cu o spatulă.
Hidratează gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Adaugă apoi gelatina în crema de cheesecake și omogenizează.
Pune compoziția peste crusta de biscuiți, acoperă cu folie alimentară și pune la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
Bate smântâna pentru frișcă și decorează cheesecake-ul cu frișcă bătută, folosind un posh și căpșuni proaspete.