ABOUT US

A few words about us


Chet Murphy

MASTER CHEF

Fusce ut velit laoreet, tempus arcu eu, molestie tortor. Nam vel justo cursus, faucibus lorem eget, egestas eros. Maecenas eleifend erat at justo fringilla imperdiet id ac magna. Suspendisse vel facilisis odio, at ornare nibh. In malesuada, tortor eget sodales mollis, mauris lectus hendrerit purus.


Testimonials

  • Folosiți întotdeauna ouăle la temperatura camerei dacă vreți să obțineți checuri și blaturi de tort cu volum bun și textură uniformă.
  • Dacă adăaugați la prepararea bezelelor nuci, alune sau alte produse asemănătoare care conțin și grăsime, bezelele iși vor pierde parțial la coacere stabilitatea și forma bine definită.
  • Nu puneți sarea direct peste drojdie. Aceasta își va pierde puterea de fermentare și veți pierde din volum.
  • Prăjitura se taie foarte bine şi devine mai gustoasă, dacă o ţineţi la rece câteva ore.
    Unirea