parallax background

Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Articolului 13 și 14 al Regulamentului UE referitor la protecția datelor cu caracter personal (2016/679)

Orkla Foods Romania colecteaza prin intermediul formularului de participare la campania “Cu TOMI castigi noul Duster” datele Dvs. personale cu scopul pariticiparii Dvs. la campania cu premii derulata de aceasta, pentru participarea Dvs. la tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor si pentru contactarea Dvs. in cazul in care sunteti un potential castigator.
Orkla Food Romnia este responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal (Operator de date). Mai jos este prezentată o descriere a modalității în care Orkla prelucrează datele dumneavoastră cu caractere personal.
1. Care categorie a datelor cu caracter personal este prelucrată?
• Date generale, informații de contact: Nume, Prenume, numar de telefon si adresa de email
• Date de identitate: Seria si numarul cartii de identitate si CNP (vi se vor solicita ulterior doar in cazul in care Dvs. veti fi un castigator validat al unui premiu pentru care este necesara retinerea impozitului la sursa)

2. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pentru următoarele scopuri:
Datele personale se colecteaza atunci cand Dvs. completati campurile necesare pentru participarea la campania “Cu TOMI castigi noul Duster” si trimiteti formularul de participare impreuna cu un cod valid.
Datele personale sunt stocate si folosite:
• in momentul tragerilor la sorti pentru campania campania “Cu TOMI castigi noul Duster”
• In momentul in care Dvs. sunteti un potential castigator fiind extras in una din tragerile la sorti si este nevoie sa fiti contactat de agentia partener in derularea campaniei „Procesator”;
• In momentul in care Dvs. sunteti un castigator validat si este nevoie sa primiti prin posta premiul castigat;
• In momentul care Dvs. sunteti un castigator validat al unui premiu pentru care este necesara retinerea la sursa a impozitului;
• In vederea îndeplinirii obligațiilor legale, a regulamentelor și a altor ordine guvernamentale

3. Durata de stocare
• Datele stocate in vederea derularii campaniei “Cu TOMI castigi noul Duster” vor fi șterse dupa incheierea campaniei si expirarea termenului in care participantii pot depune contestatii cu privire la extragere si atribuirea premiilor. Cu excepția impunerii prin lege a unei perioade mai lungi de stocare a datelor, toate datele cu caracter personal vor fi șterse în 60 de zile de la data incheierii campaniei.

4. Baza legală cu privire la prelucrarea datelor
Baza legală este Regulamentul UE cu privire la datele cu caracter personal (2016/679) articolele 6 (a) și (f) și legislația națională corespunzătoare:

• Prelucrarea informațiilor dumneavoastră de contact este necesară în scopul intereselor legitime ale Orkla Foods Romania, mai exact in vederea derularii campaniei “Cu TOMI castigi noul Duster”, participarii Dvs. la tragerile la sorti si contactarea Dvs in cazul in care veti fi un potential castigator in urma tragerilor la sorti, in urma acordului expres dat de Dvs.;
• Prelucrarea este necesară pentru respectarea obligațiilor legale, mai exact a obligaţiilor impuse de Codul Fiscal de completare a Declaraţiei 205 - Declaraţia informativă privind impozitul reţinut pe veniturile cu regim de reţinere la sursa, pe beneficiari de venit in cazul persoanelor validate ca si castigatori ai unor premii pentru care este necesara retinerea impozitului la sursa;

Având în vedere că prelucrarea noastră se bazează pe acordul din partea dumneavoastră, aveți de asemenea dreptul în orice moment de a revoca acordul de a prelucra în continuare datele dumneavoastră cu caracter personal.

5. Cum sunt colectate datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal sunt colectate direct de la dumneavoastră in momentul in care Dvs. completati formularul de participare la campania “Cu TOMI castigi noul Duster” si trimiteti formularul cu scopul de a participa la campanie.

6. Transferul datelor cu caracter personal
Nu vom distribui datele cu caracter personal terților fără a avea o bază legală referitoare la acest transfer. Exemple cu privire la baza legală sunt contractul încheiat cu dumneavoastră sau obligația legală de transfer a datelor cu caracter personal. Vom transfera datele cu caracter personal către Agentiei More Results Marketing S.R.L pentru extragerea potentialilor castigatori, validarea castigatorilor, expedierea premiilor catre castigatori.
Datele cu caracter personal sunt procesate pe platforma Alterego Technology. In vedere obtinerii unei copii a documentației referitoare la măsurile de siguranță prin care va sunt protejate datele va rugam sa transmiteti o cerere scrisa printr-un email la adresa de email contact@orklafoods.ro, cu subiectul „Securizare date campanie TOMI”

7. Drepturile dumneavoastră
Aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele cu caracter personal și de a restricționa sau obiecta cu privire la prelucrarea sau de a solicita transferul datelor cu caracter personal către o altă parte (portabilitatea datelor) dacă sunt îndeplinite anumite cerințe prin transmiterea unei cereri la adresa de email contact@orklafoods.ro, transmiterea unei cereri scrise la adresa Orkla Foods Romania, str. Copilului 14-18, et. 2, Sector 1, Bucuresti sau urmand pasii de mai jos:
• Pasul 1: Solicitantul acceseaza linkul https://account.alterego.technology
• Pasul 2: Pe pagina deschisa isi creaza un cont pe baza mail-ului pe care l-a folosit in campanie, isi seteza o parola si accepta Termenii si conditiile.
• Pasul 3: Vede datele pe care le-a introdus pentru participarea la campanie, in meniul Accounts sau Conturi. Aici va putea sa isi modifice, stearga, descarce sau sa isi restrictioneze sau retraga acordul transmis. Toate modificarile vor avea impact asupra datelor si pot duce la invalidare in cazul unei extrageri: De exemplu, daca numarul de telefon este gresit sau a fost sters de utilizator in timpul derularii campaniei, potentialul castigator nu va putea fi contactat.
• Pasul 4: Pentru a-si retrage Acordul de procesare a datelor, selecteaza meniul Acorduri sau Consents si retrage acordul. Atentie, retragerea Acordului de procesare a datelor poate avea efecte precum: in cazul unui potential castigator dulce la invalidarea acestuia prin imposibilitatea contactarii lui.

Aveți dreptul de a depune o plângere cu referire la prelucrarea datelor cu caracter personal în fața autorității locale de protecție a datelor (accesati http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm pentru detalii de contact).
Există posibilitatea de a solicita informații specifice în vederea confirmării identității în momentul exercitării drepturilor dumneavoastră, așa cum sunt acestea stabilite mai sus, în vederea asigurării faptului că informațiile personale sunt divulgate în exclusivitate dumneavoastră.

8. Informații de contact
Informațiile noastre de contact sunt:
• adresă: Strada Copilului 14-18, etaj 2, Sector 1, Bucuresti
• e-mail: contact@orklafoods.ro
• număr telefon: 0318057570
Vă rugăm să utilizați adresa noastră de email pentru întrebări referitoare la datele cu caracter personal sau pentru a ne înștiința dacă doriți să vă exercitați drepturile de mai sus.

9. Modificări
Orkla își rezervă dreptul de a actualiza în orice moment prezenta notificare referitoare la confidențialitate (de exemplu în cazul în care serviciile noastre se modifică). În cazul în care avem informațiile dumneavoastră de contact, vă informăm cu privire la acest lucru. Informațiile actualizate vor fi de asemenea disponibile pe website-ul nostru.