Cum se face:
Topește untul și amestecă-l cu biscuiții măcinați.
Adaugă compoziția într-o tavă rotundă cu diametrul de 21 cm, tapetată cu hârtie de copt și presează bine cu lingura. Pune la frigider până pregătești crema.
Taie 9-10 căpșuni în jumătăți și formează un decor pe marginea tăvii, așezându-le cu partea tăiată spre exterior.
Taie restul căpșunilor în bucăți mici.
Topește ciocolata albă pe baie de aburi sau în microunde (30 secunde), apoi lasă puțin până ajunge la temperatura camerei.
Mixează crema de brânză împreună cu ciocolata topită și răcită, esența de vanilie, coaja de lămâie, apoi adaugă căpșunile bucăți.
Separat, mixează smântâna pentru frișcă, apoi adaugă compoziția cu ciocolată albă în frișca bătută și omogenizează.
Adaugă compoziția în tavă, cu grijă, pentru a păstra modelul căpșunilor de pe margini.
Pune la frigider și lasă 3-4 ore sau peste noapte.
Decorează cu căpșuni proaspete.