Amestecă făina cu praful de copt, scorțișoara și un praf de sare.
Mixează Unirea Original cu zahărul brun până devine pufos.
Adaugă ouăle și vanilia. Omogenizează.
Adaugă piureul de dovleac.
Încorporează amestecul de făină.
Cu o lingură, așază grămăjoare de aluat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, la distanță.
Nivelează cu o lingură fiecare fursec.
Coace în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 15 minute.
Pregătește umplutura:
Mixează Unirea pentru Creme cu zahărul pudră.
Adaugă vanilia, coaja de lămâie și siropul de arțar, puțin câte puțin.
Când s-au răcit, asamblează fursecurile: Unge partea plată a unui fursec cu cremă și unește cu alt fursec.
Ingrediente:
400 g făină
1 linguriță praf de copt
2 lingurițe scorțișoară
½ linguriță sare
250 g Unirea Original
150 g zahăr brun
2 ouă
1 linguriță esență de vanilie Unirea
400 g piure de dovleac (copt)
Umplutura
100 g Unirea pentru Creme
150 g zahăr pudră
2 lingurițe esență de vanilie Unirea
coaja rasa de la o lămâie
60 ml sirop de arțar