Briose cu zmeură si rozmarin

Ruladă cu ciocolată și frișcă
24 June 2019
Chec cu căpșuni și glazură de iaurt
25 June 2019




Cum se face:

Brioșele:
Încinge cuptorul la 170 de grade C
Spumează untul cu zahărul
Adaugă treptat, cate 1 ou și omogenizează
Adaugă făina și nuca de cocos și omogenizează
Pune câte 2 linguri pline de compoziție în fiecare formă de brioșă
Pune câte 1-2 zmeură în fiecare brioșă și dă la cuptor 30-40 min

Crema 1:
Pune pe foc 50 de g de unt și crenguțele de rozmarin. Lasă pe foc mic cca 10 min.
Adaugă smântâna pentru frișcă și apoi scoate crenguțele de rozmarin.
Adaugă ciocolata albă și amestecă, la foc mic, până se topește ciocolata.
Lasă crema să se răcească.

Crema 2:
Spumează mascarpone cu 350 ml. de smântână pentru frișcă.
Adaugă zahărul pudră.
Orneaza fiecare briosa cu crema si fructe proaspete.