Pandișpan cu căpșuni

Tort cu cremă de mascarpone și căpșuni
5 aprilie 2020
Cheesecake cu căpșuni
8 mai 2020

Cum se face:


Încinge cuptorul la 185 grade.
Tapetează o formă rotunda, cu diametrul de 22 cm, cu hârtie de copt.
Taie 10 căpșuni în sferturi, iar pe celelalte 10 taie-le în jumătăți.
Bate ouăle împreună cu zahărul, la viteză mare, 4-5 minute.
Adaugă smântâna, uleiul, vanilia și omogenizează.
Separat, amestecă făină cu sarea și praful de copt.
Adaugă treptat ingredientele uscate în compoziția ingredientelor umede.
Omogenizează încet, cu o spatulă.
Adaugă jumătate din compoziție în tavă.
Pune cele 10 căpșuni tăiate în sferturi, apoi adaugă cealaltă jumătate de compoziție și cele 10 căpșuni tăiate în jumătăți.
Coace la 185 de grade, 55-65 de minute.
Lasă pandișpanul să se odihnească 15-20 minute înainte să îl tai.