Spumează Unirea Original cu zahărul.
Adaugă oul, esența de vanilie, sarea și continuă să omogenizezi.
Încorporează treptat făina până obții un aluat ușor de modelat.
În jumătate de aluat, încorporează ciocolata topită și cele 3 linguri cu cacao.
Dă cele două aluaturi la frigider pentru 30 minute.
Întinde două foi, de aceeași mărime.
Unge foaia alba cu albuș și apoi așază foaia neagră deasupra.
Rulează și dă ruloul format la congelator pentru 15 minute.
Taie felii și așază-le în tavă, pe foaie de copt.
Dă-le la cuptorul încins în prealabil, la 170°C, pentru 15-20 minute.
Ingrediente:
250 g Unirea Original, la temperatura camerei
1 ou
150 g zahăr pudră
500 g făină
100 g ciocolată neagră
1 linguriță esență vanilie Unirea
3 linguri cu cacao
1 albuș
un praf de sare.