Tort Kranz

Tort Albă ca Zapada
12 December 2018
Placintă cu brânză dulce
16 December 2018

Mod de preparare Tort Kranz

Separă gălbenușurile de albușuri. Mixează albușurile, apoi adaugă zahărul în ploaie. Mixează până se întăresc. Adaugă nuca măcinată și omogenizează cu o spatulă. Încorporează făina. Pregătește 5 foi de blat de tort. Coace pe rând 20-25 minute, la 165°C (treapta medie 2-3). Pentru cremă, mixează pe baie de aburi gălbenușurile cu zahărul, timp de 20 minute. Adaugă untul și continuă să mixezi. Dă la rece crema, pentru 2-3 ore. Unge fiecare blat cu crema rece de gălbenușuri. Ornează cu glazura de ciocolată (încălzește / topește ciocolata cu smântâna pentru frișcă și unt) și cu cele 2 plicuri decor caramel Unirea.

kranz 1
kranz2

kranz3
kranz-4