Cum se face:
Cum se face:
1. Întinde aluatul foietaj într-o foaie foarte subțire. Taie în 2 foi egale și înțeapă aluatul cu furculița..
2. Încinge cuptorul la 200 grade și coace foietajul până devine auriu..
3. Pentru cremă, pune laptele la fiert.
4. Într-un bol, amestecă gălbenușurile cu zahărul pudră, praful de sare, esența de vanilie. Adaugă și amidonul și omogenizează.
5. Toarnă puțin lapte cald peste amestecul de gălbenușuri și omogenizează. Toarnă apoi tot laptele în bol, omogenizează.
6. Pune amestecul de lapte cu ouă din nou în cratiță, la foc mic, amestecând continuu.
7. Hidratează gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
8. Când crema s-a legat, ia de pe foc, adaugă untul și omogenizează.
9. Lasă să se răcorească puțin și adaugă gelatina. Acoperă crema cu folie alimentară și lasă să se răcească.
10. După ce s-a răcit, mixează crema cu smântâna pentru frișcă.
11. Pune un strat de foietaj copt, un strat generos de cremă și apoi iar foietaj.
12. Porționează și pudrează cu zahăr.