Prăjitură cu zmeură și rozmarin

Cremșnit
14 April 2019
Burgeri Dulci
17 May 2019

Cum se face:

Blatul:
1. Încinge cuptorul la 170 °C.
2. Spumează untul cu zahărul.
3. Adaugă treptat, câte un ou și omogenizează.
4. Adaugă făina și nuca de cocos și omogenizează.
5. Toarnă compoziția în tavă, în foaie subțire și coace 15-20 min.

Crema 1:
1. Pune pe foc 50 g unt și crenguțele de rozmarin. Lasă pe foc mic cca. 10 minute.
2. Adaugă smântâna pentru frișcă și apoi scoate crenguțele de rozmarin.
3. Adaugă ciocolata albă și amestecă, la foc mic, până se topește ciocolată.
4. Lasă crema să se răcească.

Crema 2:
1. Spumează mascarponele cu 350 ml de smântână pentru frișcă.
2. Adaugă zahărul pudră.

Ornează prăjitura cu cremă și fructe proaspete.