Cum se face:
Cerne făina împreună cu amidonul.
Încinge cuptorul la 160 grade și tapetează cu hârtie de copt o tavă rotundă cu diametrul 21 cm.
Într-o crăticioară, topește crema de brânză, laptele și untul. Lasă apoi să se răcească.
După ce compoziția s-a răcit, amestec-o cu galbenușurile, adăugând pe rand, câte 1 gălbenuș.
Adaugă făina și amidonul și omogenizează.
Separat, bate spuma albușurile împreună cu zahărul. Adaugă o treime din spuma de albușuri peste amestecul de gălbenușuri și făină. Si mixează cu mixerul. Apoi adaugă restul de albuș și omogenizează ușor, cu o spatulă.
Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Pune tava în altă tavă în care vei pune apă.
Pune prăjitura la cuptor pentru 75 min.
După ce e gata, lasă să se răcească în cuptor cu ușa deschisă.
Pudrează cu zahăr și decorează cu coacăze.