Cum se face:
Topește ciocolata pe baie de aburi cca. 10 min sau la microunde 1-2 min.
Spumează gălbenușurile împreună cu zahărul.
Separat, bate albușurile cu un praf de sare.
Amestecă ciocolata cu spuma de gălbenușuri. Adaugă esența de rom.
Adaugă spuma de albușuri peste amestecul de ciocolată.
Întinde compoziția într-o foaie subțire și coace la 180 g 20-25 min.
Bate smântâna de frișcă cu 3-4 linguri de zahăr pudră.
Pune o hârtie de copt peste rulada coaptă și răcită și întoarce. Scoate foaia de copt pe care s-a copt rulada. Întinde frișca pe foaia de ruladă. Adaugă zmeura și rulează.
Nu te îngrijora pentru că se crapă ușor rulada, acesta este fix efectul pe care ni-l dorim
Lasă puțin la rece sau dacă nu mai poți de pofta, bucură-te de o ruladă delicioasă.