Biscuiți glazurați

Brioșe inimioare cu iaurt și zmeură
2 aprilie 2020
Chec cremos de casă
5 aprilie 2020

Cum se face:


Spumează margarina cu zahărul tos, aproximativ 4-5 minute. Adaugă sarea, esența de vanilie și gălbenușul. Omogenizează. Cerne făina în compoziția de mai sus și omogenizează. Pune aluatul astfel obținut în folie alimentară și dă la frigider 1-2 ore. Încinge cuptorul la 170 de grade.
Scoate aluatul din frigider și întinde-l între două hârtii de copt.
Decupează aluatul cu o formă de biscuiți.
Coace biscuiții 15-20 minute, până capătă o culoare frumoasă, aurie.
Încălzește smântâna pentru frișcă și toarn-o peste ciocolată. Omogenizează.
Amestecă iaurtul grecesc cu 1 lingură de zahăr pudră.
Glazurează biscuiții, alternând cele două glazuri: ciocolată și iaurt.
Decorează biscuiții cu fistic mărunțit și zmeură liofilizată sau fructe proaspete.