Brioșe inimioare cu iaurt și zmeură

Biscuiți crocanți cu gem de zmeură
29 martie 2020
Biscuiți glazurați
5 aprilie 2020

Cum se face:


Încinge cuptorul la 180 grade.
Spumează margarina cu zahărul tos pentru 5 minute.
Adaugă, pe rând, cele 4 ouă, omogenizând după fiecare ou.
Adaugă făina cernută împreună cu sarea și praful de copt și omogenizează.
Pune 2-3 linguri din compoziție în forme de brioșe din silicon. Dacă folosești forme de brioșe din hârtie, unge-le puțin cu ulei.
Coace brioșele 25-30 minute sau până când acestea trec testul scobitorii.
Lasă brioșele să se răcească înainte de a le decora.
Cu un cuțit de pâine, taie puțin top-ul fiecărei brioșe, pentru a le nivela.
Amestecă iaurtul cu zahărul pudră.
Decorează brioșele cu iaurt și zmeură.