Încinge cuptorul la 170 de grade.
Amestecă ingredientele uscate într-un bol.
Separat, amestecă uleiul, zahărul, ouăle, esența de lămâie și piureul de dovleac.
Adaugă ingredientele uscate peste ingredientele umede și omogenizează.
Coace blatul la 180 de grade 40-45 de minute.
Lasă să se răcească apoi taie in 3 felii egale.
Pentru glazură, amestecă toate ingredientele.
Pune crema între cele 3 felii de blat și apoi decorează cu puțină coaja de lime și bucăți de anason.
Ingrediente:
375 g făină
2 lingurițe praf de copt
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță sare
1 lingură scorțișoară măcinată
2 lingurițe ghimbir proaspăt
1 linguriță cardamom
1 linguriță nucșoară
¼ linguriță piper
200 ml ulei
300 g zahăr
1 linguriță esență lămâie Unirea
4 ouă
420 g piure de dovleac
Glazură:
250 g unt sărat la temperatura camerei
200 g cremă de brânză, la temperatura camerei
160 g zahăr pudră cu vanilie
1 linguriță esență lămâie Unirea